SUMMER ACADEMY

Wil jij jouw cijfers in eigen handen nemen?

Bewust ondernemen en met liefde kijken naar jouw financiën…


een match made in heaveN?

2021 zit er alweer voor de helft op.    

De zomer is het ideale moment om te leren hoe je dit alles kan aanpakken. Tijdens de 2-daagse summer academy leer je op een eenvoudige, niet-boekhoudkundige manier omgaan met jouw cijfers. Zodat je doorheen het jaar op elk moment weet waar je staat. Na deze 2-daagse training heb je de basis voor een heus winstplan, met kosten, te betalen belastingen, omzet,… Je weet of je genoeg omzet haalt om jezelf een mooi salaris te betalen. 

Het financiële luik van jouw bedrijf is eigenlijk een spiegel van jezelf. Doorheen de 2-daagse training leer je kijken naar verschillende manieren waarop jij jezelf blokkeert in je ondernemerschap, en dit doorheen het financiële luik. Klinkt raar? Dat is het niet! De manier waarop jij met geld en cijfers omgaat zegt veel over jezelf en over de manier waarop jij onderneemt. Hoe denk jij over geld? Vind je het niet belangrijk? Ben je bang voor tekort? Durf jij je waarde vragen? Geef je veel uit? 

We nemen snel de woorden ‘werken met hart en ziel’ in de mond. Wat is dat nu? Liefde stroomt vanuit je hart. Bezield werken is werken met liefde. Voor we overgaan naar het concrete winstplan, leren we met liefde kijken naar onze financiën. Dit geeft een totaal ander resultaat dan vanuit rationaliteit je cijfers benaderen. Net zoals je liefde kan voelen voor wat je doet voor je klant, kan dat ook voor je cijfers en voor geld. 

Dit alles met een zachte ondernemersmindset, vanuit een open hart. Hoe integreer je vrijheid in je ondernemerschap? Je zette misschien ooit de stap van loondienst naar ondernemerschap vanuit een drang naar vrijheid. Heb je die vrijheid ooit helemaal gevoeld? Vanuit je cijfers kan je terug vrijheid creëren. Door te weten waar je staat en waar je naartoe gaat. 

Waar zit jij mee als ondernemer?

Herken je dit?

Ik weet eigenlijk niet hoe goed of hoe slecht ik het doe in mijn bedrijf. Wat kan ik mij permitteren?

Je werkt veel. Je hebt het gevoel dat je altijd maar bezig bent, maar niet vooruit geraakt. Uit schrik niet genoeg te verdienen, werk je steeds harder. Je weet niet of je alles zal kunnen betalen. Je wil bovendien investeren, maar weet niet of je dat aankan.
Je laat alles wat met cijfers te maken heeft over aan je boekhouder.

Ik vind cijfers niet leuk, ik loop ervan weg.

Je voelt je niet goed bij alles wat cijfers zijn. Of het nu gaat over tarieven, je kosten, je winst of verlies,... je hebt gewoon geen affiniteit met cijfers.

Ik begrijp mijn boekhouder niet. Hij doet zijn best om alles goed uit te leggen, maar ik kan niet volgen.

Je zit af en toe samen met mijn boekhouder. Je begrijpt niet wat hij je vertelt en je durft geen uitleg te vragen. Je voelt je misschien zelfs wat dom als het over jouw boekhouding en resultaat gaat.

ONZE BELOFTE

Wat krijg je? 

– Je ondernemersmindset krijgt een boost: je wordt je ervan bewust waar ondernemerschap écht over gaat. En
  hoe je zelf je verantwoordelijkheid neemt over jouw ondernemerschap. 

– Je leert waar je jezelf blokkeert als het over geld gaat.

– Op het einde van de 2-daagse Summer Academy ga je naar huis met een volledig winstplan.

– Je leert vanuit een open hart en met liefde kijken naar je bedrijf, cijfers en geld. Want daar ligt de basis voor een
  mooi winstplan dat ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

– Je ziet in 1 oogopslag met welke producten of diensten je welke omzet haalt, welke kosten daar tegenover staan
 en wat dat in winst-termen betekent.

– Je hebt inzicht in hoeveel belastingen je moet reserveren voor je plannen en hoeveel jij als beste werknemer van
  jouw bedrijf verdient.

– Je weet aan welke knoppen je moet draaien om je plannen winstgevend te maken.

– Je weet welke stappen je moet zetten om het plan werkelijkheid te laten worden. Je kan het winstplan
  onmiddellijk toepassen in jouw bedrijf én je bent klaar om ook voor 2022 een winstplan uit te werken dat werkt.

– Je hebt focus, inzicht en vindt rust. Je leert hoe je relatie met geld ook anders kan.

– Je leert voor jezelf doelen stellen, die je dankzij concrete acties ook daadwerkelijk bereikt. 

Neem zelf het heft in handen...

Zorg dat je zelf weet waar je staat, op elk moment. Leer met liefde kijken naar jouw cijfers en leer hoe je zelf aan het stuur van je bedrijf zit!

Ondernemer ipv zelfstandige

Maak de shift naar een ondernemersmindset en zorg dat je je bedrijf stuurt ipv je te laten leiden.

Vanuit liefde ipv hardheid

Met hardheid en rationaliteit kom je niet ver. Kijk vanuit je hart, met liefde naar je cijfers en leer ervan houden.

Proactief winstplan ipv achterlopen op de feiten

Je weet wat je moet doen om je plan werkelijkheid te laten worden.

Zelf bijsturen ipv overlaten aan je boekhouder

Jij draait na deze training aan de juiste knoppen om bij te sturen.

wie zijn wij?
Veerle en Liesbeth. 2 enthousiastelingen als het over financieel bewustzijn en cijfers gaat. Als ondernemer neem je zelf je verantwoordelijkheid en zorg je ervoor te weten waar je staat en hoe je je bedrijf stuurt op cijfers.
Vanuit onze ervaring weten we dat ondernemerschap helaas niet altijd rozengeur en maneschijn is. Door te werken aan je mindset kan je met een andere blik kijken naar je bedrijf, met liefde en zachtheid, en met vertrouwen. Ook als het over cijfers gaat.
Want daar ligt net het verschil tussen een rationele aanpak en een zachte, liefdevolle aanpak.

Wie is Veerle?

Je bedrijf sturen met zicht op je cijfers… Het is niet eens moeilijk en je hoeft er helemaal geen boekhouder voor te zijn… 

Ik neem je graag mee de toekomst in. Hoe ziet je bedrijf eruit als je kan dromen? En hoe vertaalt zich dat in cijfers? Je zal zien dat een plan maken niet saai is. Door zwart op wit te zien wat mogelijk is, maak je komaf met je angst.  Ga voor een zonnige toekomst met focus, inzicht en rust!

Lees meer…

Wie is Liesbeth?

Wist je dat iedereen een issue heeft met geld? Of je nu altijd geld tekort hebt, of over genoeg geld beschikt, iedereen heeft iets met geld… 

Ik neem je graag mee in de wereld van financieel bewustzijn en ondernemers-mindset. Een nieuwe kijk vanuit ons hart. Ratio zetten we even aan de kant om met een open blik en met liefde aan onze toekomst te werken. 

Lees meer…

neem jij jouw verantwoordelijkheid?

Schrijf in voor de Summer Academy en word op een liefdevolle manier meester over jouw financiën!

Summer Academy

€ 574 excl btw

Laat je 2 dagen onderdompelen in vernieuwd ondernemersbewustzijn en financiële tools in Sint-Maartens Tuin in Haringe.
Na de inschrijving ontvang je onmiddellijk een bevestiging in je mailbox.

Past de datum van de training niet voor jou?

Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst. Je wordt op de hoogte gebracht van zodra nieuwe data beschikbaar zijn. Zonder verplichtingen. 

Wachtlijst training
FAQ

Heb je nog vragen?

Je kan steeds bij ons terecht voor alle vragen, per e-mail: liesbeth@liesbethcriem.be of bij Veerle op info@veerledegrieck.be. 

Je deelt enkel in de groep wat je zelf wenst te delen. Wij zijn er wel van overtuigd dat de groep een grote meerwaarde biedt en je veel van elkaar kan leren. Doe waar je je zelf goed bij voelt!

Jullie gaan naar huis met de basis voor een heus winstplan. Dus actiegericht! Met steeds de nodige uitleg en kadering natuurlijk. 

Ook het luik over ondernemersmindset en financieel bewustzijn is steeds to the point met als bedoeling weerstand en blokkades bij jezelf te spotten. 

Of je nu een eenmanszaak in hoofd- of bijberoep hebt, of een vennootschap, deze training is geschikt voor elke ondernemer klaar is zijn verantwoordelijkheid te nemen in zowel de mindset als het werkelijk opstellen van een winstplan. 

Concreet: