Begeleidingstraject Bewust Ondernemen

Liesbeth Criem coaching

Een verhaal van liefde voor...

Ik geloof niet in een zuiver rationele aanpak van je financiën. Wel in een combinatie van ratio en mindset. 

Enerzijds is er financiële basiskennis nodig om je bedrijf goed te kunnen runnen. Dit gaat niet over boekhoudkundige kennis, wel heel concrete to the point tools, die je ondersteunen om je geldstroom in jouw bedrijf op te volgen. 

Anderzijds is het evenzeer nodig om wat dieper te graven. Waar komen jouw overtuigingen vandaan? Hoezo heb je moeite om een mooi tarief te vragen? 

‘Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy, this is physics.’
Albert Einstein

 

 

Als gevoelsondernemer is ondernemen wat mij betreft de grootst mogelijk uitdager van mijn persoonlijke ontwikkeling. Alles wat gezien en geheeld mag worden komt naar boven, als de tijd er rijp voor is. Voor mij draait een deel daarvan rond geld, cijfers, rekenen, mogen rekenen.

Wat met cijfers te maken heeft, wordt soms met graagte doorgeschoven naar de boekhouder. Of er wordt een excuus gezocht als het allemaal niet zo schitterend is. Of je maakt jezelf wijs dat je daar niet zoveel over weet, dat het je niet interesseert of dat je helemaal niet veel centen nodig hebt, dat je niet veel hoeft te verdienen.
Denk je echt dat je niet veel hoeft te verdienen of zit er iets anders onder?  

Het is onze taak als ondernemer om onze cijfers zelf in handen te nemen en onze eigen verantwoordelijkheid te nemen. Niet zomaar iets te doen, maar heel goed te weten waar je mee bezig bent en waar je naartoe wil.

Hoe combineer je nu gevoelsmatig ondernemen en gezonde financiën?

In de masterclass leer je hoe je je cijfers helemaal ter harte neemt en hoe je zelf je verantwoordelijkheid neemt voor jouw gezonde financiën. Niet vanuit het boekhoudkundige aspect, wel als ondernemer. Je leert hoe je op een makkelijke manier kan rekenen. En hoe je op elk ogenblik weet waar je staat. Vanuit zachtheid, openheid en kwetsbaarheid.

Je leert ook dat je op onderzoek kan gaan bij jezelf als je ergens een blokkade voelt rond cijfers. Dat je het niet hoeft te forceren.

 

Dit alles gefundeerd vanuit mijn eigen ervaring en de weg die ik zelf afgelegd heb. 

 

‘The greater your resistance around something, the more
power lies on the other side of that resistance for you.’

Barbara Stanny

 

 

Wat is inbegrepen in het traject? 

De juiste tools om de geldbeweging in je bedrijf bij te houden:
– een registratiedocument waarin je