Wie ben ik?

Het ondernemen kreeg ik met de paplepel mee...

… zo ging het vroeger in kleine ondernemingen, als kind was je deel van het bedrijf. Je kende alle klanten, leveranciers, iedereen kwam binnen voor een kop koffie, alles werd beslist rond de keukentafel. Intuïtief, niet gebaseerd op cijfers. Slechte tijden, goede tijden. Alles maakten we samen mee.

De stap om zelf te werken in het familiebedrijf was klein, het was een evidentie. Ik maakte er al deel van uit. Onder de vleugels van mijn ouders werkte ik mee in de aardappelhandel en bouwde later een B&B uit, een prachtig hoofdstuk in mijn ondernemersverhaal.

Jaren later startte ik als werknemer in een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Dat was even aanpassen… Verrijkend om te zien hoe een middelgroot bedrijf organiseert, digitaliseert, communiceert, becijfert, opvolgt en omgaat met intermenselijke relaties. Nog verrijkender was actief te kunnen participeren in het professionaliseringsproces.

De voorbije jaren waren ook een zoektocht naar mijn echte zelf. Een weg die niet over rozen liep. Ik leerde af en toe op de rem staan en ontdekte dat ondernemen ook anders kon. Dankzij verschillende opleidingen leerde ik mensen kennen die mijn blik verruimden en mooie inzichten gaven. Een nieuwe wereld ging voor mij open.

Wat ik zelf ondervond is dat je ondernemerschap niet kan loskoppelen van je eigen persoonlijke ontwikkeling...

Gaandeweg zag ik in dat je, om de ondernemer in jezelf te laten groeien, je de MENS achter de ondernemer moet ont-moeten, om daarna een stap vooruit te zetten in jouw persoonlijk verhaal. Telkens een laagje dieper, om telkens een stapje vooruit te zetten. 

Wist je dat jij jouw grootste obstakel bent?

Ik help jou graag met een heldere blik kijken naar jouw blokkades. Uitspreken wat niet uitgesproken wordt, benoemen wat niet zichtbaar is. Zodat je telkens wat dichter bij jezelf komt, je beslissingen neemt vanuit jouw eigen kracht, helemaal dicht bij jezelf. 
Je toont je zoals je echt bent, niet zoals je denkt te moeten zijn. 

Ik hou van...

… mensen. Diepgaande connecties met mensen.

Wandelen en mediteren zorgt ervoor dat ik dichtbij mezelf blijf en helemaal kan intunen op jouw verhaal. Want luisteren naar jouw verhaal brengt me helemaal in mijn element.

De voorbije jaren ging ik de zoektocht aan naar mijn echte zelf. Elke dag kom ik -met ups en downs- een stapje dichter van meer bewust leven, van puurheid, van dichter komen bij onze diepste kern. 
Wat mij betreft is er niet enkel het zichtbare leven, er is zoveel meer. Na enkele bijzondere persoonlijke ervaringen ben ik daar meer dan ooit van overtuigd.

Wat verwacht ik van jou?

Ik verwacht dat jij je open stelt voor echte verbinding, én voor die onzichtbare wereld. Een wereld van energie, van eindeloze mogelijkheden, een wereld van liefde. 

Ik kan niets doen voor jou als...

… jij op zoek bent naar de klassieke rationele business coach. Ik kan niet op een rationele manier werken. Mijn gevoel en intuïtie krijg ik niet (meer) uitgeschakeld. 

Een combinatie van liefde en actie!

Ik geloof dat we ernaar mogen streven te leven vanuit ons hart, met liefde voor alles en iedereen. Echter is dit niet voldoende. Liefde gecombineerd met concrete acties brengt ons reuzenstappen verder in ons ondernemerschap. 

ervaring

Wat geef ik mijn klanten mee?

Soms iets anders dan je verwacht.

Ik start steeds met een kennismakingsgesprek om af te toetsen wat jouw nood is. Misschien wil jij een klankbord, iemand die met je meedenkt, iemand die een heldere blik werkt op jouw onderneming.
Of merk je dat bepaalde aspecten in jouw ondernemerschap niet stromen zoals jij het voor ogen hebt:

 

Als je praat over geld issues, of er nu veel of te weinig van is… het gaat altijd samen met onderliggende weerstand, blokkades of belemmeringen. Ook al lijkt dat op het eerste zicht niet zo. Voor mij is dit een onderdeel van de tocht naar je echte zelf. Wie ben je, wat kom je hier doen? 
Afhankelijk van waar jij staat in je ondernemerschap als mens, pakken we het financiële luik onmiddellijk aan op een praktische, eenvoudige manier. Soms voel ik aan dat er weerstand zit op geld en/of cijfers of dat andere aspecten uit jouw ondernemerschap niet stromen. Dan gaan we een laagje dieper. Zonder de onderliggende blokkades aan te pakken, kan jij geen verdere stappen zetten in jouw ondernemerschap. 

 

Ondernemerschap

Ik weet hoe het eraan toegaat in een familiebedrijf en als solo ondernemer. Je staat er vaak alleen voor, je hoeft er echter niet alleen voor te staan. 

LC FB AD
finance
Professionaliserings - proces in een middelgroot bedrijf

Managementrapportages, dashboards, finance en ERP

Opleidingen

Coaching, NLP, Enneagram, Vlerick KMO management, maar ook bewustwording via aura-shakra reading-healing, Reiki, Pad van de Ziel, Merkabah, Drisana,…

coaching opleiding
181401401_283814206703847_4792909042834329659_n
Intuïtie

En dat is voor mij het allerbelangrijkste! Mijn intuïtie laat mij nooit in de steek… 

Blijf je graag op de hoogte van mijn laatste inzichten? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!

Nieuwsbrief